Over ons

We helpen volwassenen en jongeren bewust worden van hun uniekheid, met een portie zelfverzekerdheid.

Patricia Winklaar

Hi, mijn naam is Patricia Winklaar. Ik ben een Surinaams-Arubaanse vrouw, geboren in Nederland. Het is mijn missie om volwassenen en jongeren zelfverzekerd door het leven te laten bewegen: op werk en privé. Dat gevoel van vrijheid gun ik iedereen. Life is your catwalk and the world is your stage.

Ik veranderde van een gepassioneerde zelfverzekerde artiest in een onzekere vrouw met mentale gezondheidsklachten die zichzelf haar eigen vrijheid ontnam. Mijn zelfontwikkelde methodiek Fre-Fu (Freedom for Uniqueness) en de bijbehorende tools Movement, Mindset en Motivation zijn mijn redding geweest om me weer zelfverzekerd te voelen en mijn passie voor dans en ondernemen voort te zetten. Ik neem je graag een stukje mee in mijn verhaal.

Lees verder

Jana Spierings

Mijn naam is Jana Spierings (1987) en ik ben Yoga Docent en Health Coach. Daarbij heb ik mezelf gespecialiseerd in scoliose, omdat ik zelf scoliose heb en op een gegeven moment veel klachten kreeg aan mijn rug. Ik werkte toen nog als project manager en communicatie, en heb noodgedwongen een switch gemaakt.
Nu ben ik dankbaar dat ik anderen met rugproblemen kan begeleiden om hun lichaam beter te begrijpen en ervoor te leren zorgen. En hier is zelfliefde ook een groot component. Want pas als we onszelf, lichaam en geest waarderen, kunnen we makkelijker ervoor kiezen bepaalde grenzen te bewaken of een gezonde keus te maken specifiek voor jouw situatie.

We zijn namelijk allemaal anders. Andere situaties, behoeften en doelen. Dus gaat het erom kennis over gezondheid te koppelen met je eigen gevoel en zo in je kracht te komen. Hierbij help ik je graag door middel van yoga en coaching. Zo kan je een zo gezond mogelijk leven leiden, waarin je alles kan bereiken wat jij wilt!

Whitney Telgt

Mijn naam is Whitney Telgt (1988) Ik heb de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan en ik geef verschillende trainingen aan kinderen en jongeren. Daarnaast ben ik ook fashion styliste voor de Bijenkorf webshop. Ik wil mensen helpen om er aan de binnen -en buitenkant goed uit te zien.

Ik vond het vroeger altijd belangrijk om er modieus uit te zien, alleen merkte ik dat ik alle mooie dingen aan kon trekken maar dat dit uiteindelijk niet allesbepalend was voor hoe ik mij voelde. Ik leerde steeds meer van mijzelf houden en dat beïnvloedde hoe ik mij kleedde. We leren van alles in deze maatschappij, maar zelfliefde is iets waar wij meer over mogen leren. Blij zijn met wie je bent en wat je doet!

Mijn doel is om mensen te motiveren en stimuleren om het beste en mooiste uit zichzelf te halen. Mijn kracht is mijn positiviteit en creativiteit en dat zet ik zoveel mogelijk in bij mij mijn trainingen. Mijn boodschap aan de wereld is BeYOUtiful, because that’s all that counts!

Robby Hoesenie

Mijn naam is Robby Hoesenie (1976) en ik heb het mijn missie gemaakt om anderen te helpen bij het inzien dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. De energie die dat aan anderen en aan mij zelf geeft is ongekend en is waar ik het allemaal voor doe. Na de nodige ups and downs in mijn leven heb ik het roer met behulp van anderen flink omgegooid en ik zie het als mijn gelukkige roeping om dit door te geven aan jou en de wereld. De combinatie van mijn NLP Mastercoach opleiding en mijn eigen leven heeft mij de ideale toolset in handen gegeven om met jou op een laagdrempelige en toegankelijke manier patronen te leren herkennen en doorbreken die tussen jou en je doel staan.

Tot zo een 7 jaar geleden heb ik aan den lijve ondervonden hoe het voelt om vast te zitten in patronen, overgewicht, burnout, carriere. De vrijheid die ik ervaar vanaf ik daarvan ben losgebroken is mijn drive. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al snel en makkelijk met mensen kunnen connecten, dus coaching voelt voor mij aan als een roeping waarin ik helemaal mezelf kan zijn. Via een op een coaching en trainingen werken wij samen om met jou het leven op te bouwen waar jij je heerlijk bij voelt. Hoe zou jij het vinden om met mij aan de slag te gaan?

Mijn eigen uniekheid ontdekken

Al van jongs af aan wist ik: dansen is mijn ding. Op mijn vierde had ik mijn eerste dansoptreden en vanaf dat moment ben ik niet meer gestopt. Ik had een enorme drive, want doen waar je gelukkig van wordt was voor mij de ultieme vorm van vrijheid. Op eigen kracht, zonder dansopleiding, vocht ik mezelf naar de top. Ik wist wat ik wilde en met een flinke dosis zelfvertrouwen, motivatie en doorzettingsvermogen maakte ik mijn dromen waar. Ik danste als artiest wereldwijd bij danswedstrijden, festivals, uitverkochte concerten, TV-shows en in het theater. Die optredens wisselde ik als docent en choreograaf af met het geven van dansworkshops, lessen en eigen shows. Tussen het trainen en performen door haalde ik ook mijn bachelor Business IT.

Mijn eigen kracht ontnomen

Tijdens mijn danscarrière ontdekte ik dat het motiveren van mensen me heel veel energie gaf. Coach worden leek me wel wat en ik startte met een coachopleiding aangesloten bij NOBCO. Maar na het afronden van deze opleiding nam het leven een onverwachte wending. In 2012 zorgde een opeenstapeling van gebeurtenissen ervoor dat ik twee jaar thuis kwam te zitten met een burn-out en depressieve klachten. Ik annuleerde al mijn dansopdrachten en verdween van de radar. Van een gepassioneerde zelfverzekerde artiest, veranderde ik in een onzekere vrouw met mentale gezondheidsklachten die het podium niet meer opdurfde. Waarom geloofde ik ineens niet meer in mezelf? Waarom geloofde ik niet meer in mijn eigen kunnen? Ik ontdekte dat ik mijn geluk, zelfliefde en zelfverzekerdheid altijd had ontleend aan de buitenwereld. In al die jaren had ik nooit een moment genomen om stil te staan, naar binnen te keren en te voelen. Achteraf gezien heb ik heel veel weggedrukt in die tijd. Nu het dansen, mijn optredens en het podium ineens wegvielen was het de uitdaging om dat geluk, die zelfliefde en zelfverzekerdheid in mezelf te vinden.

Een reis van binnen naar buiten

Dat vond ik door Movement, Mindset en Motivation. Door mijn mindset en mijn lichaam te blijven bewegen hervond ik mijn kracht. Ik doorbrak belemmerende patronen, taboes over mentale gezondheid, angsten en onzekerheden en realiseerde me: ik ben uniek en ik hoef me met niemand te vergelijken. Dit is wie ik ben, dit zijn mijn grenzen, dit past bij mij: take it or leave it. Tijdens deze innerlijke reis liet ik me begeleiden door diverse professionals en bleef ik mezelf doorontwikkelen als coach en trainer. Ik liet me inspireren door werk van Maya Angelou, Brené Brown en Tony Robbins.
Mijn opgedane kennis en verhaal over zelfliefde, zelfvertrouwen en mentale gezondheid zette ik in voor anderen in de vorm van vrijwilligerswerk. Nu geef ik presentaties, workshops, trainingen en 1-op-1 coaching. Ik wil niets liever dan andere mensen begeleiden naar dat gevoel van vrijheid wanneer je vanuit je volle potentie en kracht durft te leven. Ik weet namelijk heel goed hoe het voelt om geen ruimte in te durven nemen. Je eigenwaarde te ontlenen aan wat anderen vinden. Je angst en overtuigingen je laten belemmeren om jezelf te laten zien. Maar ik weet ook wat een bevrijding het is om die onzekerheid te doorbreken. Gewoon mogen zijn wie je bent: met alle imperfecties en kronkels op het pad dat we het leven noemen (en bij Fre-Fu de catwalk). Fre Fu, be free be you!

Dit kunnen we voor jou betekenen

Coaching en training bij Fre-Fu is een reis naar jezelf. We helpen volwassenen en jongeren bewust worden van hun uniekheid, met een portie zelfverzekerdheid. Zo leren ze niet alleen wat hun kwaliteiten zijn, maar durven het ook uit te dragen. Zelfverzekerd van binnen en van buiten. Wij zetten waar nodig onze eigen ervaring in. Alles om bedrijven, jongeren en individuen te bewegen naar hun volle potentieel met een gevoel van vrijheid en zelfverzekerdheid. It’s time to shine!

“If u get give, if you learn teach.” – Dr. Maya Angelou