Confi-DANCE

Dans met deze unieke energieke training je zelfverzekerdheid terug

Leer de Fre-Fu mindset:
het leven is een catwalk, de wereld jouw podium.
Shine!

Voor bedrijven

Je gelooft meer in je medewerkers dan de medewerkers in zichzelf geloven. Er mist een stukje zelfvertrouwen en lef om zijn of haar eigen uniekheid te zien en volle potentie te gebruiken. Confi-DANCE is er voor teams en bedrijven die graag de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers stimuleren. Onder professionele begeleiding ontdekken jouw medewerkers in een interactieve en energieke groepstraining hun eigen uniekheid en leren deze te ownen, zodat ze zich zelfverzekerd door het leven bewegen. Een zelfverzekerde medewerker haalt het beste uit zichzelf en dat is een groot voordeel voor iedereen.

Aanpak

In groepsverband bewegen we ons door verschillende situaties. Welke beweging hoort bij voor jezelf opkomen? Welke houding neem je aan als je presenteert? Hoe ziet zelfverzekerdheid er voor jou uit? Door Movement in de vorm van dans, een enkele beweging of houding, worden zij zich bewust van hun innerlijke wereld. We onderzoeken die innerlijke wereld door te focussen op gevoelens en gedachten. Wat voel je wanneer je voor jezelf opkomt? Wat zijn je gedachten wanneer je voor een groep staat? Met elkaar gaan we op zoek naar de juiste Mindset en Movement om je eigen uniekheid te omarmen en zelfverzekerd door het leven te bewegen. Ik beweeg mee op de dynamiek van de groep, deel mijn passie en beweging en zet waar nodig mijn eigen ervaring in. Met een enthousiaste energie, geduld, deskundigheid, de nodige zelfspot en oneindige Motivation help ik de trainees op weg om zich vrij, uniek en zelfverzekerd door het leven te bewegen.

Bij grote groepen word ik geassisteerd door één of meerdere van mijn samenwerkingspartners.

Liever individuele coaching voor jouw medewerkers? Bekijk de pagina coaching.

Resultaat

Tijdens de interactieve groepstraining Confi-DANCE, maak ik gebruik van mijn zelfontwikkelde Fre-Fu toolset: Movement, Mindset en Motivation. Na deze training weten jouw medewerkers: nobody is me and that’s my POWER! Ze zijn zich bewust van hun eigen unieke kwaliteiten en bezitten over praktische mentale en fysieke tools om zich zelfverzekerd door het leven te bewegen. Dit is het resultaat:

Teambuilding

Cohesie bevorderd

Positief zelfbeeld versterkt

Duidelijk eigen grenzen aan kunnen geven

Mentale veerkracht versterkt

Weerbaarheid vergroot

Eigenwaarde vergroot

Zelfverzekerdheid versterkt

Fre-Fu toolset voor Movement, Mindset & Motivation

Gun jouw medewerkers deze positieve verandering en ervaar de voordelen van hun persoonlijke groei.

Ervaringsdeskundige

Ik dacht dat ik als professioneel danseres en choreograaf zelfverzekerd en gelukkig door het leven ging. Tot mijn podium wegviel en ik ontdekte dat ik beiden altijd had ontleend aan de buitenwereld. Veel gedachten, gevoelens en onzekerheden heb ik al die jaren onbewust weggedrukt. Ik ben op reis gegaan in mezelf. Heb taboes over mentale gezondheid doorbroken, angsten, een depressie en onzekerheden overwonnen om mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Nu begeleid ik als professioneel coach anderen op weg om vanuit volle potentie en kracht te durven leven. Daarbij zet ik mijn eigen ervaringen in. Ik weet hoe het voelt om geen ruimte in te durven nemen. Niet te laten zien wie je bent, wat je allemaal voelt, weet en kunt. Maar ik weet ook wat een bevrijding het is om die onzekerheid te doorbreken. Wat een potentie er vrij komt als je jezelf in de schijnwerpers durft te zetten.

Voor jongeren

Je ziet en voelt het gebrek aan zelfvertrouwen bij sommige van jouw studenten: faalangst, geen vragen durven stellen, moeite met presenteren en verantwoordelijkheid in een projectgroep ontwijken. Maar het is lastig om hier grip op te krijgen en dat geeft een machteloos gevoel. Juist bij jongeren is het belangrijk dat ze in zichzelf en in hun eigen uniekheid geloven: ik ben goed zoals ik ben. Hierdoor durven ze kansen te pakken en kunnen ze zich vrij en zelfverzekerd door het leven bewegen. Confi-DANCE is er voor welzijnsinstellingen die deze persoonlijke groei stimuleren. Onder professionele begeleiding maken de studenten in een interactieve groepstraining kennis met hun eigen kwaliteiten, hun uniekheid, en leren ze deze zelfverzekerd uit te dragen.

Aanpak

In groepsverband bewegen we ons door verschillende situaties. Welke beweging hoort bij voor jezelf opkomen? Welke houding neem je aan als je presenteert? Hoe ziet zelfverzekerdheid er voor jou uit? Door Movement in de vorm van dans, een enkele beweging of houding worden de studenten zich bewust van hun innerlijke wereld. We onderzoeken die innerlijke wereld door te focussen op gevoelens en gedachten. Wat voel je wanneer je voor jezelf opkomt? Wat zijn je gedachten wanneer je voor een groep staat? Met elkaar gaan we op zoek naar de juiste Mindset en Movement om je eigen uniekheid te omarmen en zelfverzekerd door het leven te bewegen. Ik beweeg mee op de dynamiek van de groep, deel mijn passie en beweging en zet waar nodig mijn eigen ervaring in. Met een enthousiaste energie, geduld, deskundigheid, de nodige zelfspot en oneindige Motivation help ik jongeren op weg om zich vrij, uniek en zelfverzekerd door het leven te bewegen.

Bij grote groepen word ik geassisteerd door één of meerdere van mijn samenwerkingspartners.
Liever individuele coaching voor jongeren? Bekijk de pagina coaching.

Resultaat

Tijdens de interactieve groepstraining Confi-DANCE, maak ik gebruik van mijn zelf ontwikkelde Fre-Fu toolset: Movement, Mindset en Motivation. Na deze training weten de studenten: nobody is me and that’s my POWER! Ze zijn zich bewust van hun eigen unieke kwaliteiten en bezitten over praktische mentale en fysieke tools om zich zelfverzekerd door het leven te bewegen. Dit is het resultaat:

Zelfliefde versterkt

Bewust geworden van het eigen zelfbeeld

Positief zelfbeeld versterkt

Duidelijk eigen grenzen aan kunnen geven

Mentale veerkracht versterkt

Weerbaarheid vergroot

Eigenwaarde vergroot

Zelfverzekerdheid versterkt

Gun jouw studenten deze positieve verandering, een investering voor de rest van hun leven.

Ervaringsdeskundige

Ik dacht dat ik van jongs af aan zelfverzekerd en gelukkig door het leven ging. Als professioneel danseres genoot ik er van om in de schijnwerpers te staan. Tot mijn podium wegviel en ik ontdekte dat ik mijn zelfvertrouwen altijd had ontleend aan de buitenwereld. Veel gedachten, gevoelens en onzekerheden heb ik al die jaren onbewust weggedrukt. Er was me veel ellende bespaard gebleven als ik als jongere had geleerd om zelfvertrouwen en geluk in mezelf te vinden. Ik heb taboes over mentale gezondheid doorbroken, angsten, een depressie en onzekerheden overwonnen om mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Nu begeleid ik als professioneel coach anderen op weg om vanuit volle potentie en kracht te durven leven. Daarbij zet ik mijn eigen ervaringen in. Ik weet hoe het voelt om geen ruimte in te durven nemen. Niet te laten zien wie je bent, wat je allemaal voelt, weet en kunt. Maar ik weet ook wat een bevrijding het is om die onzekerheid te doorbreken. Wat een potentie er vrij komt als je jezelf in de schijnwerpers durft te zetten.

Methodiek

MovementMindset en Motivation zijn de tools die horen bij mijn zelfontwikkelde Fre-Fu (Freedom Of Uniqueness) methodiek. Een methodiek waarmee ik volwassenen en jongeren in mijn Confi-DANCE training en coaching begeleid naar hun unieke kracht en ze het zelfvertrouwen geef om deze te ownen.

Ik werk altijd van binnen naar buiten, want jouw mindset bepaalt hoe je jezelf aan de buitenwereld presenteert. Het begint met de juiste mindset bij een spannende of uitdagende situatie die leidt tot de juiste houding. Veel coaches en trainingen focussen zich alleen op wat er binnenin speelt. Maar Movement en Mindset gaan hand in hand, zodat je vrij en vol zelfvertrouwen door het leven beweegt als het unieke individu dat je bent.

Movement

Met Movement breng ik mensen fysiek en mentaal in beweging, zodat zij zich zelfverzekerd door het leven gaan bewegen. Welke houding hoort bij het doel dat je wilt bereiken? Wat voor houding past bij jezelf laten zien? Welke beweging hoort bij voor jezelf opkomen? Wat voor beweging past bij hoe je jezelf op dit moment voelt en uiteindelijk wilt voelen? Hoe ziet zelfverzekerdheid er voor jou uit?

Mindset

Tegelijkertijd werken we aan de juiste Mindset. Voordat je spreekt, beweegt of iets doet bepaalt je mindset of je het doet en hoe je het doet. We gaan dus aan de slag met je innerlijke wereld zodat je jezelf uiteindelijk vol zelfvertrouwen naar de buitenwereld presenteert: ik ben uniek en ik hoef me met niemand te vergelijken. Met affirmaties, mantra’s, de focus op gevoel en gedachten, doorbreken we belemmerende patronen die zelfvertrouwen in de weg staan en bouwen we aan zelfliefde.

Motivation

Motivation staat voor de energie die ik met mijn werkwijze aan jong en oud overdraag. Ik hou van mensen motiveren. Tijdens mijn trainingen en 1-op-1 coaching deel ik mijn passie en mijn purpose om anderen op weg te helpen met mijn kennis en ervaring. Zo motiveer ik jou, bedrijven of studenten in persoonlijke groei en ontwikkeling voor werk en privé.