Coaching

Durven zijn wie je bent
Fre-Fu Be free be you!

Voor wie

Voor iedereen die door een gebrek aan zelfvertrouwen vastloopt op werk of privé en meer wil dan er alleen over praten. 

Doelstelling

Gaan voor wat je wilt bereiken in het leven. Samen ontdekken wat je kan en durven zijn wie je bent.

Aanpak

Tijdens een intakegesprek onderzoeken we welke coach en type coaching het beste bij jou en jouw doelstelling past.

Resultaat

Je bezit over praktische mentale en fysieke tools om je vrij en zelfverzekerd door het leven te bewegen.

Uitleg over jouw coaching

Het is mijn taak om jou met de juiste hulpmiddelen weer te laten stralen als het unieke individu dat jij bent! Het is jouw taak om het nodige zelfonderzoek te doen en actie te ondernemen. Mijn samenwerkingspartners en ik staan voor je klaar om je vanuit je hoofd in je lichaam te brengen. We onderzoeken jouw blokkades en bouwen aan zelfliefde en zelfverzekerdheid. Veel coaches focussen zich alleen op wat er binnenin speelt. Bij Fre-Fu focussen we ons op binnen én buiten: jouw Mindset en jouw Movement. Bij Fre-Fu praat en beweeg je jezelf door jouw pijn en onzekerheid heen naar zelfverzekerdheid toe. We zetten waar nodig onze eigen ervaringen op het gebied van zelfvertrouwen, zelfliefde en mentale gezondheid in. We delen de bewegingen, mindset en motivatie die ervoor hebben gezorgd dat wij onze eigen angsten, pijn en onzekerheden overwonnen en waardoor we ons zelfvertrouwen terugvonden. Als wij het kunnen, kan jij het ook!

Werkwijze

Intake

Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. Daarom voel ik graag vooraf of het klikt. Tijdens een kosteloos intakegesprek hoor ik van jou op welk vlak jij gecoacht wilt worden. In mijn communicatie ben ik open en transparant. Heb ik het idee dat mijn aanpak of die van mijn samenwerkingspartners niet past bij jouw doel of vraagstelling, dan geef ik dat tijdens deze intake aan. Voelt het goed en is er een match? Samen bespreken we het traject dat past bij jouw wensen.

Sessies

Meestal zijn er 5 á 6 afspraken nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. Hierin gaan we ‘face to face’ aan de slag. met een traject op maat.

Afronding

Alle inzichten en lessen die geleerd zijn zetten we om in een concreet actieplan. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke fysieke en mentale tools die ervoor zorgen dat je altijd en overal blijft stralen.

Nazorg

Voel je dat je moeite hebt om je aan jouw actieplan te houden? Merk je een terugval? Of zijn er na afronding van het traject nog vragen blijven hangen? Er is ruimte om een afspraak in te plannen, zodat je weer back on track komt.